webdesign

Webdesign omhelst verschillende aspecten, we geven even de voornaamste mee: Ontwerp van de structuur van de website en menu(s), veelal op basis van een (uitgebreide) doelgroepanalyse. Vervolgens kan een grafische look&feel uitgewerkt worden en wordt de site gevuld met inhoud; nu bent u klaar voor lancering.

Doelgroepanalyse

Het is belangrijk te weten wie uw website (bij voorkeur) zal (moet) gebruiken. Alles wordt dan zoveel mogelijk afgestemd op de noden van deze doelgroep(en), om zo de effectiviteit van uw website te verhogen.

Ontwerp van website structuur

Uit welke “blokken” moet uw website opgebouwd worden? Welke onderdelen moeten altijd zichtbaar zijn (bv. contactinformatie, laatste nieuwtjes, …)? Welke onderwerpen wil u behandelen op uw website. Wat is belangrijk genoeg om op de startpagina te zetten, wat is 2de orde informatie waarvoor een (potentiĆ«le) klant iets langer mag doorklikken.

Ontwerp van een menustructuur

Hoe gaat u de verschillende onderwerpen structureren. Belangrijk is dat hier zoveel mogelijk gedacht wordt in functie van de (potentiƫle) klant, eerder dan vanuit (de achterliggende) bedrijfsstructuren. Tevens zijn er een aantal vuistregels in acht te nemen die de bruikbaarheid verhogen.

Grafisch ontwerp

Rekening houdend met bestaande stijlelementen van uw organisatie, en de noden van uw website, wordt een design voorgesteld dat alles aantrekkelijk maakt, met een focus op het maximaal laten renderen van de functionaliteit.


aanbod